Uncategorized

Selkeän kielen osaajaksi kolmessa viikossa

Onko sinulla tärkeää sanottavaa, mutta et ihan tiedä, miten muotoilisit sanomasi? Entä turhaudutko epäselvien ja vaikeaselkoisten tekstien parissa?

Tunnistan tuskasi. Olen rakentanut yksinkertaisen ja selkeän verkkokurssin, jossa kerron askel askeleelta, miten tuottaa selkeitä ja ymmärrettäviä tekstejä.

Muistan kun olin aikanaan osastosihteeri ja esimieheni toi minulle käsin kirjoitetun ruutupaperin ja pyysi muokkaamaan siitä tiedotteen. Olin kauhuissani. Kieli oli kökköä, mutta en tiennyt, miten muokkaisin sitä.

Osittain tämän tapauksen ansiosta sain kimmokkeen lähteä opiskelemaan suomen kieltä.

Olin luullut, että yliopistossa opiskelu on hyvin teoreettista ja vain huippuälykkäille. Onneksi olin väärässä. Suomen kielen laitos tarjosi toinen toistaan kiinnostavampia ja käytännönläheisiä kursseja. Teoriaa tietysti myös.

Pääsin jo opintojeni loppuvaiheessa hyödyntämään taitojani käytännössä. Yhdistin aiemman sihteeriosaamiseni ja suomen kielen taidon. Tuloksena oli selkeitä tekstejä työelämän tarpeisiin.

Mitä saat kurssilta?

Kaipaat käytännönläheisiä ohjeita, miten tunnistaa kankeat rakenteet tekstissä ja miten päästä niistä eroon. Haluat kirjoittaa selkeää kieltä ja saada viestisi paremmin perille.

Kurssin käytyäsi tiedät, miten kirjoittaa selkeää kieltä. Ymmärrät erilaisten kohderyhmien tarpeet. Osaat pilkkoa kirjoittamisen palasiin, mikä vähentää aloituskynnystä. Tiedät miten kirjoittaa sujuvia sähköposteja.

Palautetta kurssin käyneiltä

”Kurssimateriaali on esitetty selkeästi, ja ohjeet ovat seikkaperäisiä. Kaikki videot olivat selkeitä, niissä oli hyvin käytännön vinkkejä. Videot ovat sopivan mittaisia, joten kurssia voi käydä pätkissä hyvin ja videon ajan jaksaa keskittyä. Luin linkeissä olevat tekstit läpi ja ne olivat myös hyviä lisäyksiä kurssiin.”

”Kurssista sai käytännön vinkkejä tekstin tekemiseen ja mistä lähteä liikkeelle.”

”Helppo ostaa ja käyttää. Monta arjen käytössä olevaa suomen kielen asiaa selkeästi kerrottuna ja avattuna. Sopii hyvin sellaisille, joilla ei ole paljoa aiempaa kokemusta kirjoittamisesta julkisesti tai suurelle yleisölle.”

Kurssin hinta

Koska haluan, että mahdollisimman moni pääsee mukaan, kurssin hinta on maltillinen.

Katso mitä kaikkea saat samppanjapullon hinnalla!

Selkeän kielen verkkokurssi sisältää 3 oppituntia.

  • Oppitunti 1, Selkeä kieli: tervetuloa-video, 2 opetusvideota, pohdintatehtäviä, tehtäviä ja tekstejä.
  • Oppitunti 2, Kirjoitusprosessi: 2 opetusvideota, pohdintatehtäviä, tekstejä.
  • Oppitunti 3, Sujuvasti sähköpostissa: 2 opetusvideota, pohdintatehtäviä, tehtäviä, tekstejä ja päätösvideo.

Saat kaiken tämän nyt 49 euron kampanjahintaan. Tarjous on voimassa 3.−11.10.2021. Kurssin normaalihinta on 69 euroa.

Voin luvata sinulle, että kun käyt huolellisesti läpi kurssiaineiston ja teet tehtävät, kehityt kirjoittajana. Suosittelen että varaat kullekin oppitunnille aikaa yhden viikon. Uusia asioita on hyvä sulatella.

Materiaalit ovat käytössäsi puoli vuotta, joten voit aina halutessasi palata niihin.

Tyytyväisyystakuu: Jos jostain syystä et ole tyytyväinen sisältöön, maksan sinulle osallistumismaksun takaisin, koska uskalsit kokeilla.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii sinulle, jos haluat kehittää työelämän kirjoitustaitojasi. Ehkä koet, että kirjoitustaitosi on vähän ruosteessa. Kaipaat käytännönläheisiä neuvoja, miten kirjoittaa toimivia tekstejä. Haluat tietää, miten päästä eroon vaikeaselkoisista ilmauksista. Haluat oppia kirjoittamaan selkeää kieltä. Suhtaudut kirjoittamiseen myönteisesti.

Kenelle kurssi ei sovi?

Jos käytät kynää jo sujuvasti, tämä kurssi tuskin tarjoaa sinulle mitään uutta tietoa.

Lisätietoa

Jos sinulle tulee mieleen mitä tahansa kysyttävää, ota minuun yhteyttä: tuijakaarina.metsaaho@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa kurssille! Kieli on kivaa!

Klikkaa tästä ja osta kurssi

2 vastausta artikkeliin “Selkeän kielen osaajaksi kolmessa viikossa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s